Optimera Sikring & Lås

Bronsepartnere

Vi i Optimera Sikring & Lås er blant de ledende innen sikring og lås i Norge. Våre kontorer finnes i Sandnes, Kristiansand, Haugesund og Rudshøgda (nær Hamar), med kunder innen alle bransjer og alle størrelser, og med et felles behov for å ha fagfolk som leverer kvalitet og sikkerhet.

Våre løsninger og tjenester skreddersyr vi til deg som kunde, enten du er i det private markedet, i offentlig sektor eller i næringslivet. Våre kontorer rundt om i landet sitter med ekspertise innen alt som har med lås, kodelåser, låssystemer, adgangskontroll, sikring, nøkler og ID-kort å gjøre. I en årrekke har vi prosjektert, levert og montert alt i fra enkeltlåser og nøkler til store låse- og adgangssystemer for utbyggere, borettslag og entreprenører.

Vi er et TrioVing Sikkerhetssenter

Som en forhandler av og sertifisert samarbeidspartner med TrioVing spiller vi på lag med en av verdens største produsenter av sikkerhetsprodukter. Det sørger for at kundene våre alltid har tilgang på detaljert kunnskap og erfaring innen sikkerhetsløsninger, samt hele TrioVings store produktportefølje. 

Kontaktperson

Tilbake
Utvikling og design av
Vecora