Grand Hotell Egersund

Folkepartner

Grand Hotell Egersund ligger i hjertet av Egersund sentrum. 1 times kjøring fra Stavanger, og ca. 50 minutter fra Sandnes. Grand Hotell Egersund er et konferansehotell som passer veldig godt til alle typer arrangementer, med kapasitet på inntil 160 personer. Har du planer om en firmasamling, kick-off, styremøte, julebord, årlige seminarer og konferanser? På Grand Hotell finner du flere ulike møterom og selskapslokaler, samt en egen revyscene med ulike show gjennom året.

For 6 år på rad setter vi opp suksessen Grand Dinnershow på Grand Scene i Egersund. Hver fredag og lørdag i november og desember kan du være med på en forrykende helaften med 4-retters middag og sang- og danseshow. 

Medio mars 2019 åpner vi EIGRA kjøkken & bar, en helt ny restaurant med åpen kjøkkenløsning og kullgrill. Lokale råvarer servert med «fun & share»; En folkelig, gøy og spennende restaurantopplevelse med lokal kvalitetsmat i fokus.

Hotellet ligger midt en av Norges best bevarte trehusbebyggelser, og midt i den populære gå- og handlegaten i Egersund. Du finner mange spennende nisjebutikker rett utenfor hotelldøren. Et perfekt utgangspunkt for shopping, teamaktiviteter, som rebuser, byvandring og lignende. Kontakt oss gjerne - så hjelper vi til med å skreddersy ditt neste arrangement!

Velkommen til Egersund!

Kontaktperson

Salgssjef
solfrid@grand-egersund.no
40635880
Salgssjef
solfrid@grand-egersund.no
Tilbake
Utvikling og design av
Vecora