Eventi

Bronsepartnere

Vi i Eventi vet at et arrangement krever grundig planlegging og forarbeid. Alt fra utforming av konsept, markedsføring, bemanning og gjennomføring er viktige elementer for å ha et vellykket arrangement.

Kanskje har bedriften jubileum eller dere ønsker å presentere bedriften for samarbeidspartnere og kunder. Du skal arrangere hageparty, idrettsarrangement, festival, julebord, konfirmasjon eller bryllup. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en løsning som gir deg best mulig resultat. I tillegg til å utvikle og gjennomføre egne arrangementer og events i Eventi Produksjoner AS, leverer Eventi AS alt av personell til små og store arrangementer.  Vi kan tilby barpersonale, servitører, ordensvakter og ryddepersonale til rimelige priser.

Har dere behov for noen til å ta seg av personell eller sikkerhet. Vi kan stille med team eller enkeltpersoner som kan settes til å sørge for at alle aspekter vedrørende gjennomføringen av ditt arrangement går så knirkefritt som mulig. Har dere et arrangement og har behov for erfaring, kompetanse og personell til gjennomføringen er det bare å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontaktperson

Tilbake
Utvikling og design av
Vecora