Ensign

Sølvpartnere

Ensign er et selvstendig og kreativt byrå med fokus på idè, konseptutvikling og design. Vi tror på direkte kommunikasjon, brukervennlighet og det å velge riktig medium for våre kunder.

Som et av regionens mest erfarne byråer, tilbyr vi et stort utvalg av tjenester innen trykte medier, digitale- og sosiale medier, nettsider, film, messestands, pakningsdesign, VR og 3D visualisering.

Byrået, som ble etablert i 2001 av Hopen og Sørskår, er et fullstendig byrå som gjør det meste «inhouse». Logo, visuelle profiler, identitetsdesign, strategi, rådgivning og reklamekampanjer i allemedier er noe av det vi tar oss av. I snart 20 år har vi tilegnet oss erfaring gjennom en variert og spennendekundeportefølje. Vi jobber idé og strategi for kunder innen eiendom og boligutvikling, meglerkontorer, arkitektkontorer, næringseiendom, olje og gass, industri, mat, kunst og sport.

Vi deler mer enn gjerne våre beste idéer med kunder som er opptatt av vekst. Derfor leter vi konstant etter gode idéer og forståelige løsninger. Det er disse gode idéene som danner grunnlaget for strategien videre, og ikke minst det endelige designet. Vi tror at et skreddersydd design og en unik identitet er den beste måten å synliggjøre budskapet og visjonen for omverdenen.

Hos oss praktiserer alle design, og vi er alle fremoverlent. Vi er løsningsorienterte, unge og fleksible. Som kunde jobber du direkte med designer eller partner uten omveier. Dette fører til et personlig samarbeid mellom dere og oss. Direkte kontakt gjennom hele prosessen er med på å bygge eierfølelse hos begge parter. For oss i Ensign er det viktig at alle ønsker likt samtidig som vi tenker ulikt. Det betyr at idéprosessen er overordnet i alt vi foretar oss. På denne måten ønsker vi å overgå deres forventninger og sammen skape rasjonell reklame som makter å trollbinde målgruppen.

Dersom du vil høre mer om våre jobber, eller ønsker å diskutere en ny jobb, kontakt geir@ensign.no

Kontaktperson

Daglig leder
geir@ensign.no
Tilbake
Utvikling og design av
Vecora